• Loopbaancoaching

    Vergezichten ontdekken

    Loopbaancoaching zorgt voor een klim naar ontwikkeling

onderzoekend

onderzoekend

naar voor- en achtergrond

kraakhelder

kraakhelder

uitzichtsvol terwijl we ook terugkijken

ordenend

ordenend

perspectief voor ruimte en tijd

rotsvast

rotsvast

net als flexibel en op maat

Vergezichten ontdekken

Loopbaancoaching zorgt voor een klim naar ontwikkeling

Met loopbaancoaching kijk je van bovenaf terug naar wat geweest is en verwerft uitzicht op wat komen gaat en de weg er naar toe. Jij bent de ervaringsdeskundige van je (werk)leven. Ik ondersteun je om de rijke mogelijkheden hiervan te ontdekken.

 

Loopbaancoaching ondersteunt bij het nemen van professionele stappen. De arbeidsmarkt is divers, verandert snel en vraagt flexibiliteit om je aan te passen en mee te bewegen. Daarnaast wil je sterk als een rots staan en onbeweeglijk zijn als het gaat om jouw waarden.
Loopbaancoaching biedt ontwikkeling in je loopbaan naar kansen, mogelijkheden, keuzes, zicht op kwaliteiten en tevredenheid.

Een ontwikkeling die zorgt dat jij op de juiste plek terecht komt en je talenten zich kunnen ontvouwen.
We stellen samen je doel vast en onderzoeken hoe je dit doel bereikt.

Als loopbaancoach op Planet of Escapes bekijken we drijfveren, waarden en kwaliteiten om welbevinden op werkgebied te bereiken. Ik ondersteun ik een landkaart te maken voor de professionele weg die je wilt gaan.

Onderzoekend en betrokken bied ik individuele loopbaancoaching voor iedereen die een overzicht wil krijgen over bewegingsvrijheid en ruimte in de persoonlijke carrière. Door werkervaring in verschillende landschappen ben ik een coach met open blik voor achtergronden en voorgronden. Ik ga enthousiast te werk om scherpte te verkrijgen op het perspectief.

Een loopbaantraject wordt in overleg op maat gemaakt. We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek van 1 uur. Een traject kent gemiddeld 4  tot 6 afspraken van 1,5 uur. We spreken in overleg om de 2 tot 3 weken af. Locatie wordt samen bepaald. Werkgebied: regio Rotterdam en omstreken.

Voor iedereen met

behoefte aan wegwijzers

De scholier

De scholier

Een studiekeuze maken om landschappen te ontdekken

De afgestudeerde

De afgestudeerde

Een eerste stap op je beklimming zetten

De klimmer

De klimmer

De ervaring hebben en eens een andere koers inslaan

De wandelaar

De wandelaar

Rustig rondkijken en ontdekken wat dichtbij en veraf is

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

“Katrien komt op mij zorgvuldig en gedegen over. Ze laat zich in de bijeenkomsten zien als zorgvuldig en met oog voor het geheel en de feiten.”

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

“Je straalt heel goed uit, dat je goed luistert. Je zorgt voor rust en concentratie. Wat is het tegenovergestelde van “aan het ene oor in en aan het andere oor uit”? Dat doe jij. Je slaat het op en laat het terugkomen. Je hebt continu je aandacht erbij.”